Wat is massage Lomi style?

Wil je een beetje proeven van de Lomi Lomi massage dan is er nu de Ontspanningsmassage Lomi – style.

Deze massage combineert de vloeiende bewegingen van de Lomi Lomi met de vaste volgorde van een ontspanningsmassage. Ideaal dus als je niet zo goed weet wat Lomi inhoudt maar wel graag zou willen ervaren.

Lomi Lomi.. een massage uit liefde gegeven.
Niet voor niets ook wel “loving hands” massage genoemd

Lomi Style ontspannen.

Ik merk dat veel mensen niet zo goed weten wat Lomi Lomi is en het toch ook een beetje spannend vinden. Daarom bied ik nu de Ontspanningsmassage Lomi style aan. 

Het voorspellende van de ontspanningsmassage samen met de golvende bewegingen van de Lomi Lomi.

Bij de Lomi Lomi lig je volledig ontkleed onder een sarong. Bij deze massage mag je je ondergoed aanhouden, net als met een ontspanningsmassage. 

Op de volgende pagina’s wordt er uitgelegd wat je kan verwachten van de Lomi Lomi en ontspanningsmassage.

Lomi Lomi massage
Ontspanningsmassage

Verder raad ik je aan om gewoon te genieten van de massage en je over te geven aan de ontspanning. 

Prijzen van de massages kun je onderaan deze pagina vinden en uiteraard bij de tarieven

Praktisch.

Mijn massageruimte geeft volledige privacy, het is een intieme, warme ruimte zonder ramen zodat we privacy ook volledig kunnen garanderen.

Ik zie jou en waarom ik doe wat ik doe.

Al jong voelde ik aan wat er om me heen gebeurde. Eerst te jong om me te verwoorden. Later snapte ik er niks meer van omdat men niet hun ware emoties toonden zodat ik aan mezelf ging twijfelen.

Lees meer

Heb jij de bodem van de put al geraakt, of bijna?

Daar zat ik dan voor de derde keer, in de wachtkamer. Ik was bij de huisarts geweest, niet voor mezelf maar voor mijn zoontje van een paar weken oud. Mijn eigen klachten wuifde ik weg.  De volgende dag belde de huisarts hoe het ging...

Lees meer

Holistisch Traject

Onrustig,druk hoofd,vage klachten, migraine, stress, slecht slapen, moe, nek- en schouderklachten, prikkelbaar, overprikkeld, HSP, geen grenzen of moeite met grenzen aangeven, burn-out, moeite met voor jezelf kiezen,

Lees meer

Wat is ScentTouch?

Ken je dat? De geur van kruidnagel doet je denken aan oma’s draadjesvlees. Een dennenlucht brengt je terug naar een bepaalde herinnering van Kerst in je jeugd. Citroen aan de luchtverfrisser in de wc. Naast dat deze geuren een herinnering...

Lees meer

Wat is een handmassage?

Slechte doorbloeding in je handen?Hele dag achter de computer?Pijn in je handen of in de gewrichten van je handen?Ben je onrustig, gehaast, geprikkeld?Komt dit je bekend voor? Dan is een handmassage iets voor jou. Handmassage Deze...

Lees meer

Wat is ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage, ontspannen, massage, ontspannen en oh ja ontspannen…. Buiten dat het inderdaad puur ontspannen is , is masseren op zoveel meer vlakken goed. Aanraking is belangrijk voor jou als mens. Het geeft je een goed, fijn en...

Lees meer

Nieuws, tips, inzichten, meditaties en nog veel meer

Wil jij max 1x per maand mijn nieuwsbrief ontvangen schrijf je dan snel in.

Yes, je inschrijving is gelukt..