Wat is Reiki

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert.  Deze energie is overal om ons heen aanwezig, het is de energie waaruit wij bestaan. Iedereen is verbonden met deze levensenergie. Een pasgeborene heeft nog een open verbinding, maar in de loop van je leven wordt deze open verbinding door ontwikkelde patronen, opvoeding, ervaringen en omgevingsfactoren minder. Het energiekanaal slibt als het ware dicht.

Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Iedereen kan Reiki geven, denk aan het bekende “kusje” van mama. Dit kusje is een goed voorbeeld van de helende energie.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling

Bij een Reiki behandeling geeft de behandelaar deze universele energie doormiddel van handopleggingen door aan de ontvanger. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd, waardoor de balans in lichaam en geest van de ontvanger hersteld kan worden en klachten kunnen verminderen.

Reiki stroomt waar op dat moment de helende kracht nodig is, hij is een bijzonder intelligente energie. Dit hoeft dus niet altijd de plek te zijn die je verwacht of zou willen. 

Het ontvangen van Reiki kan ervoor zorgen dat je je energieker voelt, je nieuwe inzichten krijgt en je in een positieve flow komt. Reiki kan je dus in balans brengen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch én spiritueel niveau.

Reiki kan daarnaast erg nuttig zijn bij bijvoorbeeld: allergieën, hoofdpijn, migraine, astma. Klachten waarbij de traditionele geneeskunde niet altijd een oplossing heeft.

Hoe voelt Reiki?

Een Reiki behandeling geeft mensen meestal een fijn en goed gevoel, alsof je lekker buiten zit te genieten van de zon op je gezicht met een zacht briesje en op de achtergrond een kabbelend beekje met golven van energie.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen.

Soms worden er dingen aangeraakt die een emotie met zich meebrengen. Van euforisch tot verdrietig tot rust en kalmte. Alles kan en niets is gek. Maar blijkbaar wel nodig.

4 – handen Reiki

Ervaar een dubbele dosis energie!

4 handen geven je tegelijkertijd Reiki. Ervaar hoe je een dubbele dosis energie door je lichaam voelt gaan. Voel je niets, ook dat kan, dan werkt deze dubbele dosis op andere niveaus door.

Ik werk voor deze 4 handen sessie samen met mijn lieve vriendin en collega Ilona van Zunderd van Rijdende Reiki.  Iedere laatste vrijdag van de maand staan we samen voor je klaar!

Praktische informatie

Hoe te boeken?

De 4 handen sessies kun je boeken door een mailtje te sturen naar nina@zentistic.nl, te bellen of te appen naar 06-41998424

Strippenkaart

De strippenkaart is niet geldig voor de 4 – handensessies.

Ik werk volgens het Usui Shiki Ryoho systeem, The Usui system of natural healing. Ik ben gecertificeerd Reiki Master.

Alle behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde. Wil je een Reiki behandeling ontvangen, bespreek dit dan altijd vooraf met je behandelend arts

Prijzen

Reiki is er voor jong en oud, mannen en vrouwen. We zijn allemaal verbonden met de Universele Energie, Reiki.

Hoe mooi is het als je hier bewust mee aan de slag kan.

Reiki 60 min

Per sessie € 65,-

6 strippen

Reiki 30 min

Per sessie € 35,-

3 strippen

4 – handen Reiki 30 min**

Prijs € 65,-

4 – handen Reiki 60 min**

Prijs € 125,-

** een samenwerking met Rijdende Reiki. Te boeken iedere laatste vrijdag van de maand

ZenKaart

Wil je vaker genieten van een massage, healing of reiki sessie, misschien is een strippenkaart dan precies wat je nodig hebt.
Hoe meer strippen je koopt, hoe goedkoper de sessie.

10 strippen – € 108,00
20 strippen – € 212,00
50 strippen – € 517,50
100 strippen – € 999,00

De strippenkaart is op naam.

Wanneer je besluit een strippenkaart aan te schaffen kun je daarna in de agenda  een afspraak plannen.

Informatie en voorwaarden strippenkaart

Afspraak maken

Reiki is er voor jong en oud, mannen en vrouwen. We zijn allemaal verbonden met de Universele Energie, Reiki.

Hoe mooi is het als je hier bewust mee aan de slag kan.
En je zelfhelend vermogen te kunnen herstellen.