Reiki Trainingen

geef jezelf de kracht en energie om te helen en te groeien

Persoonlijk met ruimte voor jouw eigen processen

In mijn werk als Holistisch Therapeut maak ik veel gebruik van Reiki. Daarnaast gebruik ik Reiki ook voor mezelf en voor mijn kinderen. Wie al vaker bij mij is geweest weet wat het met je kan doen. Het is zo mooi. Je krijgt nooit meer dan je aankan maar je wordt echt wel goed uitgedaagd om je eigen processen aan te kijken.

Dit gun ik jou ook en daarom bied ik met veel liefde de Reiki trainingen aan. Zo kun je jezelf, je gezin en de mensen om je heen ook de voordelen geven van Reiki.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen Reiki te leren. Ik geloof dat het zo ontzettend helend en ondersteunend werkt dat wil ik iedereen meegeven.

In het kort wat Reiki oa met je kan doen:

  • meer rust
  • beter slapen
  • meer energie
  • de kracht om met jezelf aan de slag te gaan
  • meer balans
  • fysieke pijn verlichten
  • blokkades op de verschillende niveaus helen (afhankelijk van welke Reiki graad)
  • beter omgaan met prikkels
  • voor jezelf opkomen

Trainingen

1 op 1

Ik geef de Reiki trainingen 1 op 1. Op maat gemaakt, volledig op jou afgestemd.
We gaan samen aan de slag met de lesstof en oefeningen. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen en de diepte in te gaan wat betreft je persoonlijke processen.
Aan het eind van de training kun je direct starten jezelf en je naasten reiki te geven.

In kleine groepjes

Ik geef de Reiki trainingen ook in kleine groepjes. Ik vind het belangrijk om jou goed te begeleiden. Persoonlijke aandacht en tijd voor het proces is een belangrijk onderdeel van de training. Er doen met een training in groepsverband daarom maar maximaal 4 personen per keer mee.

Wil je graag samen met een vriend of vriendin de Reiki training doen? Laat het me weten. Dan maken we samen een aparte afspraak.

N

kleine groepjes

N

1 op 1 training

N

ruimte voor je eigen processen

N

direct te gebruiken op jezelf en je familie

Reiki I

Reiki I is de eerste graad.
Hier wordt je kanaal een stukje open gezet. Je leert luisteren naar je intuïtie en gaat aan de slag met de energie op fysiek niveau.

Reiki II

Reiki II is de tweede graad.
De verdieping in. Nog meer naar je intuïtie luisteren. Je energiekanaal wordt nog een stukje verder open gezet en je gaat aan de slag met de 3 symbolen voor meer focus en krachtigere Reiki.

Je hebt aandacht voor de processen op emotioneel en mentaal niveau. Patronen en overtuigingen doorbreken en helen op een dieper niveau. Je gaat leren om op afstand te helen.

GIVE your SOUL a little LOVE it DESERVES it

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Praktische informatie

Duur van training:
groepje: 1 dag
1 op 1: een ochtend

Bij de prijs inbegrepen zit een syllabus, koffie, thee, water en versnaperingen.

Lunch graag zelf meenemen. Koelkast is aanwezig.

Wat zijn de kosten?

De prijzen vind je terug in de tarievenlijst

“Ik heb de Reiki 1 training gevolgd bij Nina op advies van haar in combinatie met een intensief traject. En wat een fijn advies is dit geweest! Door het volgen van deze training heb ik meer inzicht gekregen in de theorie en werkwijze rondom Reiki. Daarnaast heb ik zelf mogen ervaren hoe Reiki werkt en dat ik het zelf ook kan. Sinds de training pas ik dagelijks de Reiki toe op mijzelf of op de mensen om mij heen. Ik merk dat ik energieker, enthousiaster en ondernemender ben in mijn dagelijkse activiteiten. De Reiki brengt mij ontspanning en energie tegelijkertijd. Wat een fijne verrijking. Nina is erg toegankelijk, nuchter en zonder al te veel poespas een fijne leraar. Zonder enig oordeel laat zij jou zelf je eigen pad in je eigen tempo bewandelen. Alles kan, niets is fout. Nina, keep up the good work en laat je innerlijke troetelbeer flink stralen. De wereld wordt er echt mooier van 🌈”

– Maressa

“Ik heb al veel verschillende massages gehad en deze lomi lomi massage was nieuw voor mij. Wat een heerlijke, ontspannende ervaring was dat, het was net of ik wegzweefde naar een tropisch eiland. Daarna voelde ik me lichamelijk en mentaal helemaal gereset! Nina masseert met veel liefde en aandacht en dat merk je, dankjewel!”

– Sylvia

“Ik heb de Lomi Lomi massage ondergaan: niet zeuren dat je naakt onder een kleedje moet gaan liggen, maar ogen dicht en relax. De handen die vol met olie over je lichaam glijden en zachtjes in je huid drukken, gaven me een ontspannen gevoel. Langzaam zakte ik weg. Even schrok ik op, toen ze vroeg me om te draaien, maar snel daarna was ik weer vertrokken. Half in gedachten, half in trans voelde ik dat mijn lichaam verder ontspande en viel in slaap.”

– Wouter

Nieuws, tips, inzichten, meditaties en nog veel meer

Wil jij max 1x per maand mijn nieuwsbrief ontvangen schrijf je dan snel in.

Yes, je inschrijving is gelukt..