Over mij

Ik ben Nina Kouwenhoven

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te willen houden. Dat je het voor je gevoel alleen moet doen. Een eigen bedrijf, getrouwd, 3 kinderen en een aardige rugzak uit het verleden.

Toen ik een paar jaar geleden een burn-out kreeg kwam dat eigenlijk niet als een verrassing. Ook voor mijn omgeving niet. Maar ik wilde er gewoon niet aan. Dat overkomt mij niet. Maar laten we eerlijk zijn; een burn-out heb je niet van de een op andere dag. Dat is een heel proces en heeft een lange aanlooptijd.

Achteraf is het goed dat dit is gebeurd. Zoals ik al zei heb ik een behoorlijke rugzak die ik al jaren meesleep. Ik dacht altijd dat ik alles goed had verwerkt en dat het geen invloed op me had.

En deels klopte dat ook. Ik ben altijd van mening geweest dat alles een keuze is. Dat de dingen die ik heb meegemaakt geen excuus zijn om met de pakken erbij neer te gaan zitten. Dat uit al het negatieve je ook positieve dingen kan halen.

Maar achteraf kijkend was dat dus niet genoeg. Het feit dat ik hoog sensitief ben (en dat niet wist) werkte ook niet echt mee.

Het gezicht achter Zentistic

…met vallen en opstaan…

Hoog sensitief, altijd aan staan in combinatie met mijn rugzak maakte dat ik overprikkeld was en gewoon niet wist hoe ik daaruit moest komen. Nou ja eigenlijk wist ik ook niet dat ik ergens uit moest komen. Ik was gewoon op. Mijn lichaam en geest waren overspannen.

Ik kwam gelukkig bij een hele lieve en wijze coach terecht die me weer met beide benen op de grond heeft gezet en me heeft laten zien hoe ik bij mezelf kon blijven.

Ik ben verschillende cursussen gaan volgen, veel gelezen en vooral veel uitgeprobeerd. Met recht een ervaringsdeskundige die weet waar ze het over heeft.
Dit alles heeft er langzaamaan toe geleid dat ik voor het eerst in mijn leven weet wat ik wil.

Ik wil jou helpen ook met die beide benen op de grond te staan.
Bij jezelf te blijven en jezelf op 1 te zetten. Want als JIJ gelukkig bent kun je anderen gelukkig maken. Dat je in balans bent en blijft. En dat mocht je uit balans raken je jezelf weer in balans kan brengen zodat je de uitdagingen die op je pad komen aankan.

Dit wil ik ook graag voor kinderen betekenen. Deze ervaring heeft me laten realiseren dat juf namelijk niet het enige beroep is waarmee je er voor kinderen kan zijn.

Ik heb zelf 3 hoog sensitieve kinderen en ik wil ieder kind graag meegeven wat ik mijn kinderen probeer mee te geven. Dat ze er mogen zijn. Dat ze goed zijn zoals ze nu zijn. Dat ze perfect zijn. Dat ze mogen luisteren naar hun innerlijke stem. Ik wil ze helpen met hun hoog sensitiviteit. Want het is geen last, het is een gave waar je zoveel mee kan.

Dit alles doen we met vallen en opstaan. Dit gaat niet in een rechte lijn. Maar zolang je ervan leert en ervoor open staat om het keer op keer te proberen dan is dat al genoeg.

Niemand is namelijk perfect.

Liefs Nina

Wat doe ik?

Holistisch Therapeut i.o., Kinder Reiki, (Kundalini) Reiki Master, Lomi Lomi & ontspanningsmassage, Chakra healing/massage

Ik ben gecertificeerd Reiki Master en Kundalini Reiki Master.
Ik werk volgens het Usui Shiki Ryoho systeem, The Usui system of natural healing

Ook voor kinderen

Reiki, juist voor kinderen belangrijk om weer even tot rust te komen.

Massages

Echt even dat momentje voor jezelf. Telefoon uit, tv uit. Alleen tijd voor jij!

Energetische therapie

Chakrahealing, Reiki stuk voor stuk mooie tools om weer tot jezelf te komen

Afspraak maken

Als kind je moe voelen, onzeker, onrustig, last van prikkels?

Graag een Loving Hands massage ontvangen?

Of meer balans in je lichaam en leven dan is de chakra massage misschien ook wat voor jou.