Over mij

Ik ben Nina Kouwenhoven

Als je me op de basisschool vroeg: ‘Wat wil je worden?’ was het antwoord: ‘Iets met kinderen!’. Ik ben dan ook op mijn 18de aan de PABO begonnen. Deze opleiding heb ik om privé redenen niet kunnen afmaken. Daarna ben ik van alles gaan doen, maar niet ‘iets met kinderen’.

Ik heb mijn huidige man leren kennen en had een administratieve baan. Na 12,5 jaar ben ik boventallig verklaard; een geluk bij een ongeluk ; al wist ik dat op dat moment nog niet. Ik kwam dus thuis te zitten en zo is mijn zoektocht naar wat ik nu echt wil begonnen.

Een eigen bedrijf en 3 prachtige kinderen rijker was ik er nog niet en kreeg ik een burn-out. Ik ben toen bij Regina (van Zen &Zo) terechtgekomen en daar kwam de Reiki weer op mijn pad. Ik zeg weer want toen ik nog jong was lag mijn interesse daar ook, alleen durfde ik de training niet te doen en uiteindelijk is dat op een zijspoor gekomen. Ook ontdekte ik daar dat ik hoogsensitief ben (dat verklaart toch een hoop uit mijn leven!) Daar wilde Ik mee leren om te gaan. Nog een beetje sceptisch (ik voel toch niks) ben ik aan de training Zentuïtie begonnen. Wat een eyeopener was dat. Ik voel echt heel veel!!

…en toen…

Deze training heeft me bij mezelf gebracht en de Reiki inloopavonden heeft dat steeds weer versterkt. Hier is het idee van kinderreiki ontstaan. Ik dacht DAT is wat ik wil en kreeg het maar niet uit mijn hoofd. Ik ben daarom begonnen met de Reiki trainingen. Dat voelde echt als thuiskomen, wat was (en is) dat een fijne en leuke, mooie, bijzondere ervaring, iedere keer weer als je een behandeling geeft en de energie voelt stromen of dat nu bij een volwassene of kind is.

Mijn idee over kinderreiki heb ik met Regina gedeeld en nu schrijf ik dit stukje. Ik wil graag kinderen helpen om lekker in hun vel te zitten. Ik ben ervan overtuigd dat Reiki  hierin een belangrijke rol kan spelen.

Naast dat ik mij heel graag voor kinderen wil inzetten heb ik mijn hart verloren aan de Lomi Lomi massages. Geweldig om te geven, maar nog mooier om te ontvangen.

Ik hoop je dan ook snel een keer te mogen ontmoeten bij mij in de praktijk aan de Havenstraat in Monster. Een heerlijke locatie waar je echt even tot rust kan komen!

Wat doe ik?

Kinder Reiki, (Kundalini) Reiki Master, Lomi Lomi & ontspanningsmassage, Chakra healing/massage

Ik ben gecertificeerd Reiki Master en Kundalini Reiki Master.
Ik werk volgens het Usui Shiki Ryoho systeem, The Usui system of natural healing

Ook voor kinderen

Reiki, juist voor kinderen belangrijk om weer even tot rust te komen.

Massages

Echt even dat momentje voor jezelf. Telefoon uit, tv uit. Alleen tijd voor jij!

Energetische therapie

Chakrahealing, Reiki stuk voor stuk mooie tools om weer tot jezelf te komen

Afspraak maken

Als kind je moe voelen, onzeker, onrustig, last van prikkels?

Graag een Loving Hands massage ontvangen?

Of meer balans in je lichaam en leven dan is de chakra massage misschien ook wat voor jou.