Massages

oa. Lomi Lomi, ontspannings- , hoofdpijn-, buikpijn-, chakra-, deep tissue massage, intuitieve massage, Scent Touch

Tijd

Tijd voor jezelf maken. Ontzettend belangrijk en toch doen we het niet vaak. Dat ene momentje voor jezelf in een drukke tijd om weer even op te laden. We schuiven onszelf vaak naar de achtergrond. We gaan maar door.

We beseffen niet altijd goed dat tijd voor onszelf heel belangrijk is.

Even pas op de plaats. Luisteren naar jouw lichaam. Luisteren naar jouw behoefte.
Wat heb ik nodig, wat heeft mijn lijf nodig. Waar kan ik aan werken, waar mag ik meer rusten.

Intuïtief

Een massage bij mij is niet zomaar een massage. Mijn massage is intuïtief . Eerst luister ik naar jou, wat zijn je klachten, waar heb je behoefte aan. Op de tafel volg ik mijn intuïtie, mijn gevoel.
Door mijn sfeervolle ruimte, heerlijke muziek, geur ( etherische oliën, wierook) en kennis van verschillende massagetechnieken* kom je in een super ontspanning terecht waarin je weer je lijf gaat voelen, mag helen en gewoon gaat ONTSPANNEN.

Helen

Ik schreef het al, naast dat een massage ontspant, heelt hij ook. Dit doet een massage op meerdere niveaus. Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Door naast te masseren ook te werken met de energie worden er op meerdere niveaus blokkades aangeraakt die mogen gaan helen.

Traject

Mijn massages zijn ook onderdeel van de trajecten die ik aanbied. Wanneer je je lichaam leert kennen en er naar gaat luisteren kom je erachter wat je wilt en wat je niet wilt, wat wel en niet goed voor je is. Hierdoor kun je beter je grenzen aangeven en ga je steeds meer leven vanuit je eigen ik. Je essentie. In balans doordat hoofd en lichaam weer verbonden zijn. Meer weten? Lees dan hier verder

Daarnaast leer je je lichaam beter aanvoelen en ga je helen op meerdere niveaus.

* oa Lomi lomi massage, ontspanningsmassage, handmassage, deep tissue, chakra massage, Scent Touch, hoofdpijn- en buikpijnmassage, intuïtief masseren

N

heerlijk ontspannen

N

meer rust in hoofd en lijf

N

je lichaam weer leren voelen

N

minder stress

N

betere weerstand

N

beter slapen

N

betere concentratie

N

betere hormoonhuishouding

N

betere doorbloeding

Wanneer je een afspraak maakt boek je alleen een tijdslot. We bepalen ter plekke wat voor massage je gaat ontvangen.

heal your body & mind with a gentle and loving touch

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wanneer geen massage?

In de volgende gevallen is het niet raadzaam om een massage te boeken. Wanneer je hebt overlegd met je arts en die heeft geen bezwaar, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

 • Antibiotica (overleg met je arts)
 • Hartklachten en hartafwijkingen (door ontspanning kan hartritme dalen. Overleg met je arts)
 • Bloedverdunners (overleg met je arts)
 • Medicijnen met gele waarschuwingssticker (overleg met je arts)
 • Eerste 3 maanden van een zwangerschap (foetus kan loslaten)
 • Koorts (kans op verergering door toename van de stofwisseling)
 • Onbekende/veel pijn (door de pijn ontstaat een grote afweerspanning, massage heeft dan weinig tot geen zin/nut, bovendien weet je niet wat er aan de hand kan zijn)
 • Kanker (overleg met uw arts, in sommige gevallen kan het juist goed zijn)
 • Steenpuisten (besmettingsgevaar en uitbreidingsgevaar)
 • Algeheel onwel zijn (onvoldoende verwerking van massageprikkels)
 • Extreme vermoeidheid/uitputting (onvoldoende verwerking van massageprikkels)
 • Besmettelijke huidaandoeningen (i.v.m. besmetting en prikkeling van het proces, daardoor gevaar van uitbreiding of verergering)
 • Infecties zoals griep, verkoudheid, keelontsteking enz. (gevaar om nieuwe acute fase op te wekken omdat het proces geprikkeld wordt)
 • Extreme psychische klachten (alleen na overleg met de behandelaar)
Wat zijn de kosten?
De prijzen vind je terug in de tarievenlijst

“Ik heb een geweldige ervaring met de massages van Nina, zij behandeld mij met haar natuurlijke intuïtie met een massage waarna ik volledig ontspannen weer vol in het leven sta! Ik ben super blij dat ik Nina ontmoet heb en gebruik kan maken van haar diensten❤️”

– Laura

“Heerlijk om dat rust moment te vinden bij Nina. Niet alleen mijn rug klachten zijn minder maar ook mijn benen doen minder zeer. Heerlijk!”

– Marloes

“Ik ben een aantal keer bij Nina geweest voor een massage en dat was zo fijn! Nina gebruikt het hele lichaam en dat maakt de massage erg ontspannend. Ik kan iedereen een massage bij Nina aanraden.”

– Nicole

“Ik heb de Lomi Lomi massage ontvangen bij Nina. Heerlijk en bijzonder. Ze is betrokken en doet haar werk met veel liefde en dat voel je.”

– Brenda

“Ik heb al veel verschillende massages gehad en deze lomi lomi massage was nieuw voor mij. Wat een heerlijke, ontspannende ervaring was dat, het was net of ik wegzweefde naar een tropisch eiland. Daarna voelde ik me lichamelijk en mentaal helemaal gereset! Nina masseert met veel liefde en aandacht en dat merk je, dankjewel!”

– Sylvia

“Ik heb de Lomi Lomi massage ondergaan: niet zeuren dat je naakt onder een kleedje moet gaan liggen, maar ogen dicht en relax. De handen die vol met olie over je lichaam glijden en zachtjes in je huid drukken, gaven me een ontspannen gevoel. Langzaam zakte ik weg. Even schrok ik op, toen ze vroeg me om te draaien, maar snel daarna was ik weer vertrokken. Half in gedachten, half in trans voelde ik dat mijn lichaam verder ontspande en viel in slaap.”

– Wouter

“Ik heb de Reiki 1 training gevolgd bij Nina op advies van haar in combinatie met een intensief traject. En wat een fijn advies is dit geweest! Door het volgen van deze training heb ik meer inzicht gekregen in de theorie en werkwijze rondom Reiki. Daarnaast heb ik zelf mogen ervaren hoe Reiki werkt en dat ik het zelf ook kan. Sinds de training pas ik dagelijks de Reiki toe op mijzelf of op de mensen om mij heen. Ik merk dat ik energieker, enthousiaster en ondernemender ben in mijn dagelijkse activiteiten. De Reiki brengt mij ontspanning en energie tegelijkertijd. Wat een fijne verrijking. Nina is erg toegankelijk, nuchter en zonder al te veel poespas een fijne leraar. Zonder enig oordeel laat zij jou zelf je eigen pad in je eigen tempo bewandelen. Alles kan, niets is fout. Nina, keep up the good work en laat je innerlijke troetelbeer flink stralen. De wereld wordt er echt mooier van 🌈”

– Maressa

Nieuws, tips, inzichten, meditaties en nog veel meer

Wil jij max 1x per maand mijn nieuwsbrief ontvangen schrijf je dan snel in.

Yes, je inschrijving is gelukt..