“Lange vloeiende, ritmische bewegingen. Soms snel, soms langzaam net als de golven in de zee. “ dat is Lomi Lomi

Lomi Lomi massage

Deze golvende bewegingen brengen je razendsnel in een diepe fysieke ontspanning. Niet alleen lichamelijk, hij werkt ook door op mentaal, geestelijk en spiritueel niveau.

Lomi Lomi.. een massage uit liefde gegeven.
Niet voor niets ook wel “loving hands” massage genoemd

Wat is Lomi Lomi?

Lomi Lomi betekent massage.  Deze helende massage is afkomstig van Hawaii en onderscheidt zich door de lange vloeiende, ritmische bewegingen.

De Hawaiianen geloven dat (negatieve) ideeën, oude patronen, beperkingen en overtuigingen zich vastzetten in het lichaam waardoor de energie in het lichaam niet meer vrij kan stromen. Lomi Lomi helpt deze energieblokkades op te heffen zodat nieuwe energie weer vrij kan stromen.

Lomi Lomi is naast een deel techniek vooral ook een intuïtieve massage. Er is geen vaste volgorde en geen massage is hetzelfde, Lomi Lomi volgt de energie en doet wat nodig is.

 

Hoe werkt Lomi Lomi?

De massage start met het uitspreken van een wens of intentie, wat heb je nodig?

Tijdens de massage zullen mijn handen, onderarmen en ellebogen in vloeiende, ritmische bewegingen over het volledige lichaam bewegen. Verschillende delen van het lichaam worden tegelijkertijd gemasseerd zodat je gehele lichaam geholpen wordt los te laten en te ontspannen.
Langzame en snelle bewegingen zullen zich afwisselen om uw lichaam uit te nodigen emoties die in de cellen zijn opgeslagen los te laten en zo blokkades op te heffen.

Om de stroken en bewegingen zo vloeiend en ritmisch mogelijk te maken en de flow niet te belemmeren ben je afgedekt met een Sarong/doek.

Aan het einde van de massage wordt je weer afgedekt en eindig ik, zoals we zijn begonnen, met de handen op de rug of op de buik afhankelijk van de gekozen duur van de massage. Bij een volledig Lomi Lomi wordt je halverwege gevraagd om te draaien.

Praktisch.

Onze massageruimte geeft volledige privacy, het is een intieme, warme ruimte zonder ramen zodat we privacy ook volledig kunnen garanderen. Sarongs zijn aanwezig. Een massage gebeurt in principe met minimale afdekking. Hierdoor kunnen wij de Lomi Lomi massage geven zoals deze vanuit de traditie bedoeld is.

Uiteraard houden wij altijd rekening met je wensen.
We kunnen je bedekt houden met de sarong of als je liever iets wilt aanhouden dan raden wij aan een string/tanga aan te doen. Let op dat deze wel vies kan worden van de olie die wordt gebruikt tijdens de massage.

Prijzen

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende opties.
Volledige lomi lomi massage (voorzijde, achterzijde en hoofd) of alleen achterzijde.

Nieuw!! Strippenkaarten

Wil jij graag regelmatig ontspannen? Regelmatig een momentje voor jezelf? Dan is misschien een strippenkaart iets voor jou.

6 Lomi Lomi massages van 90 min of 60 min
1 jaar geldig, niet in combinatie met andere aanbiedingen

Betaal je in 1x?
90 min Prijs: € 660,- maar liefst € 90 korting.
60 min Prijs: € 450,- maar liefst € 60 korting.

Liever per keer betalen?
90 min Prijs: € 125 per keer, de 6de massage 50% korting
60 min Prijs: € 85 per keer, de 6de massage 50% korting

Wanneer je besluit een strippenkaart aan te schaffen kun je daarna in de agenda  een afspraak plannen. Na de eerste massage krijg je je strippenkaart mee.

Lomi Lomi 90 min

achterzijde, voorzijde en hoofd
Prijs € 125,-

Lomi Lomi 60 min

achterzijde
Prijs € 85,-

Afspraak maken

Wilt u deze loving hands massage ervaren?
In totale rust en ontspanning komen. Even alles loslaten?
ECHT even een momentje voor jezelf…

Ik heb de Lomi Lomi massage ondergaan: niet zeuren dat je naakt onder een kleedje moet gaan liggen, maar ogen dicht en relax.
De handen die vol met olie over je lichaam glijden en zachtjes in je huid drukken, gaven me een ontspannen gevoel. Langzaam zakte ik weg.
Even schrok ik op, toen ze vroeg me om te draaien, maar snel daarna was ik weer vertrokken. Half in gedachten, half in trans voelde ik dat mijn lichaam verder ontspande en viel in slaap.
Wouter

Wat anderen zeggen…

Ik heb al veel verschillende massages gehad en deze lomi lomi massage was nieuw voor mij.

Wat een heerlijke, ontspannende ervaring was dat, het was net of ik wegzweefde naar een tropisch eiland. Daarna voelde ik me lichamelijk en mentaal helemaal gereset!

Nina masseert met veel liefde en aandacht en dat merk je, dankjewel!

Sylvia

Locatie

Zen &Zo
Havenstraat 55
2681LC Monster

Informatie

KvK: 67084680
BTWnr: NL001713445B31
Bank: NL26 KNAB 0259 9308 22