Reiki voor kinderen

[dsm_blob_image blob_image=”https://www.zentistic.nl/wp-content/uploads/2020/09/happy_kids.jpg” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” sticky_enabled=”0″ blob_shapes=”image_eleven” image_height=”484px” width=”140%” hover_enabled=”0″ locked=”off” title_text=”happy_kids”][/dsm_blob_image]
Onrust, hoofdpijn, overprikkeld, onzeker, moeilijk slapen, druk

Herken je dit bij je kind?

Bij Reiki denk je misschien niet direct aan kinderen.
Maar juist kinderen kunnen er nu al zoveel baat bij hebben.

Het helpt je kind…

  • prikkels te verwerken die ze de hele dag overal oppikt.
  • beter te kunnen slapen.
  • zelfvertrouwen te krijgen.
  • in balans te komen.
  • om voor zichzelf op te durven komen.

Hoe?

Reiki is een Japanse geneeswijze waarbij de Universele Energie via de handen doorgegeven wordt. Deze energie helpt om eventuele blokkades, verstoringen in de energiestromen aan te pakken zodat lichaam en geest weer in balans komen en de energie weer vrijelijk kan bewegen.

Reiki stroomt waar op dat moment de helende kracht nodig is, hij is een bijzonder intelligente energie. Dit hoeft dus niet altijd de plek te zijn die je verwacht of zou willen. Het zelfgenezingsproces wordt door de energie positief beïnvloed.

Reiki kan daarnaast erg nuttig zijn bij bijvoorbeeld: allergieën, hoofdpijn, migraine, astma. Klachten waarbij de traditionele geneeskunde niet altijd een oplossing heeft.

Wanneer kinderen al vanaf kinds af aan Reiki ontvangen, leren kinderen dat er een verband is tussen lichaam en geest en dat zij hier zelf invloed op kunnen uitoefenen, ze leren in verbinding te komen met zichzelf.

Voor kinderen is het geven en ontvangen van energie nog een natuurlijke beweging. Een reiki behandeling ondersteunt dit proces.

Ik werk volgens het Usui Shiki Ryoho systeem, The Usui system of natural healing. Ik ben gecertificeerd Reiki Master.

Alle behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde.

Prijzen

Reiki is er voor jong en oud. Hoe jonger je bent hoe minder lang je Reiki hoeft te ontvangen. Maar om de kleintjes op hun gemak te laten voelen neem ik de tijd voor ze die ze nodig hebben. Daarom duren alle sessies ongeveer even lang.

Kinder reiki

Per sessie € 65,-

6 strippen

ZenKaart

Wil je vaker genieten van een massage, healing of reiki sessie, misschien is een strippenkaart dan precies wat je nodig hebt.
Hoe meer strippen je koopt, hoe goedkoper de sessie.

10 strippen – € 108,00
20 strippen – € 212,00
50 strippen – € 517,50
100 strippen – € 999,00

De strippenkaart is op naam.

Wanneer je besluit een strippenkaart aan te schaffen kun je daarna in de agenda  een afspraak plannen. 

Informatie en voorwaarden strippenkaart

Afspraak maken

Wil je graag je kind helpen de prikkels van de dag te verwerken, beter te slapen, meer in balans te zijn? Ik kan je daarbij helpen.

Mocht je geen mogelijkheid hebben om langs te komen, vraag naar de mogelijkheden.

[dsm_blob_image blob_image=”https://www.zentistic.nl/wp-content/uploads/2020/11/zentistic-big-room.jpg” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” title_text=”zentistic big room” blob_shapes=”image_nine” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_blob_image]