moeite met ontspannen, hoofdpijn, buikpijn, niet kunnen slapen, groeipijnen, prikkelbaar, geïrriteerd… 

Kindermassage

…een massage kan helpen. In deze tijd waarin alles snel gaat er soms geen tijd is om even stil te staan bij jezelf, lopen ook onzen kinderen zichzelf wel eens voorbij en verliezen ze het contact met hun lichaam.  

[dsm_blob_image blob_image=”https://www.zentistic.nl/wp-content/uploads/2021/04/kindermassage-scaled.jpg” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” sticky_enabled=”0″ blob_shapes=”image_eleven” image_height=”484px” width=”140%” hover_enabled=”0″ locked=”off” title_text=”Woman,Hands,Doing,A,Massage,To,White,Boy,,Closeup,Kids”][/dsm_blob_image]

massage is essentieel, je hebt het nodig net als eten en onderdak

Heeft jouw kind regelmatig hoofdpijn, buikpijn, moeite met ontspannen , moeite met slapen, last van groeipijnen of andere pijntjes?

Is je kind prikkelbaar? Snel geïrriteerd? Niet met beide benen op de grond?

Massage kan hierbij heel goed ondersteunend helpen. Ook als je al met andere therapievormen bezig bent.

Jong en oud

Massage is er voor jong en oud. Al vanaf de geboorte kun je je kinderen heerlijk masseren. En geloof me, de meeste vinden het heerlijk.

Bij mij zijn alle kinderen vanaf 4 jaar welkom.

Welke massages?

In een sessie kan 1 of meerdere van de onderstaande massages gegeven worden. Dit is afhankelijk van de klachten en waar ik denk dat het nodig is. Net als bij volwassenen geef ik de massages intuitief. Het kan dus zijn dat ik bijvoorbeeld langer met de voeten bezig ben dan met het hoofd. Of dat ik iets oversla.

De stoel- en voetmassage kunnen worden gecombineerd evenals de hoofd-, buik- en voetmassage.

  • hoofdmassage
  • buikmassage
  • voetmassage
  • stoelmassage
  • rugmassage (vooral bij erg jonge kinderen om spelenderwijs te wennen)

Hoe gaat het in zijn werk?

Een kindermassage duurt ongeveer 20-30 min.
Ik geef het liefst de massages op de blote huid. Het effect is dan net wat intenser. Maar mocht jij of je kind dit niet willen dan is dat ook geen probleem. Dan geef ik de massage over de kleding heen.
Bij massages op de blote huid wordt een draagolie gebruikt. Dit kan eventueel aangevuld worden met een etherische olie. Deze ruiken lekker en hebben ook een helende werking.

Uiteraard zijn een aantal dingen afhankelijk van de leeftijd van je zoon of dochter. Zijn ze wat ouder dan kan in overleg de massage ook wat langer duren.  Of kun je er voor kiezen richting een volwassen massage te gaan (ontspanning of Lomi Lomi)

Ouders mogen uiteraard gewoon bij de massage aanwezig blijven.

Zelf aan de slag?

Slaapt je zoon of dochter slecht of heeft hij/zij regelmatig last van groeipijnen. Geef het tijdens de afspraak aan. Ik geef je graag tips zodat je zelf ook aan de slag kan.

Belangrijk om te weten

Ik vind het belangrijk dat jouw kind zich veilig voelt bij mij en dat ze de massage als prettig ervaart. 

Een duidelijk afspraak is dan ook als je kind STOP zegt om wat voor reden dan ook dan stop ik. In en na overleg kunnen we doorgaan of staken we de massage. 

Praktisch.

Onze massageruimte geeft volledige privacy, het is een intieme, warme ruimte zonder ramen zodat we privacy ook volledig kunnen garanderen.

Prijzen

Een massage voor kinderen duurt ongeveer 20 tot 30 min. De totale sessie is ongeveer 35 – 45 min.

Kindermassage

Prijs € 45,-

4 strippen

ZenKaart

Wil je vaker genieten van een massage, healing of reiki sessie, misschien is een strippenkaart dan precies wat je nodig hebt.
Hoe meer strippen je koopt, hoe goedkoper de sessie.

10 strippen – € 108,00
20 strippen – € 212,00
50 strippen – € 517,50
100 strippen – € 999,00

De strippenkaart is op naam.

Wanneer je besluit een strippenkaart aan te schaffen kun je daarna in de agenda  een afspraak plannen. 

Informatie en voorwaarden strippenkaart

Afspraak maken

In totale rust en ontspanning komen.
Even alles loslaten?
ECHT even een momentje voor jezelf…

[dsm_blob_image blob_image=”https://www.zentistic.nl/wp-content/uploads/2020/11/massage-Zentistic.jpg” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” title_text=”massage Zentistic” blob_shapes=”image_nine” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_blob_image]