Kinderen

Trauma Release, massage en reiki voor kinderen 

Onrust, hoofdpijn, overprikkeld, onzeker, moeilijk slapen, druk
Herken je dit bij je kind?

Reiki

Bij Reiki denk je misschien niet direct aan kinderen.
Maar juist kinderen kunnen er nu al zoveel baat bij hebben.

Het helpt je kind…
prikkels te verwerken die ze de hele dag overal oppikt.
beter te kunnen slapen.
zelfvertrouwen te krijgen.
in balans te komen.
om voor zichzelf op te durven komen.

Reiki kan daarnaast erg nuttig zijn bij bijvoorbeeld: allergieën, hoofdpijn, migraine, astma. Klachten waarbij de traditionele geneeskunde niet altijd een oplossing heeft.

Wanneer kinderen al vanaf kinds af aan Reiki ontvangen, leren kinderen dat er een verband is tussen lichaam en geest en dat zij hier zelf invloed op kunnen uitoefenen, ze leren in verbinding te komen met zichzelf.

Voor kinderen is het geven en ontvangen van energie nog een natuurlijke beweging. Een reiki behandeling ondersteunt dit proces.

Alle behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde.

moeilijke zwangerschap, vruchtwater ingeslikt, gepest worden , moeilijk slapen, onrustig, (hoog) gevoelig, scheiding

Body Remembers Trauma Therapy

Vanaf 5 jaar kan jouw kind bij mij terecht voor BRTT. Heb je geen prater als kind of weet jij of je kind niet zo goed wat het probleem is? Het mooie van BRTT is, is dat je niet hoeft te praten. Je kan het gewoon ondergaan.  Een hele mooie lichaamsgerichte therapie die je weer terug leert gaan naar je natuurlijke manier van spanning-, stress-, en traumaverwerking.

Alle behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde.

moeite met ontspannen, hoofdpijn, buikpijn, niet kunnen slapen, groeipijnen, prikkelbaar, geïrriteerd…
Herken je dit bij je kind?

Massage

massage is essentieel, je hebt het nodig net als eten en onderdak

Heeft jouw kind regelmatig hoofdpijn, buikpijn, moeite met ontspannen , moeite met slapen, last van groeipijnen of andere pijntjes?
Is je kind prikkelbaar? Snel geïrriteerd? Niet met beide benen op de grond?

Massage kan hierbij heel goed ondersteunend helpen. Ook als je al met andere therapievormen bezig bent.

Jong en oud

Massage is er voor jong en oud. Al vanaf de geboorte kun je je kinderen heerlijk masseren. En geloof me, de meeste vinden het heerlijk.

Welke massages?

In een sessie kan 1 of meerdere van de onderstaande massages gegeven worden. Dit is afhankelijk van de klachten en waar ik denk dat het nodig is.

hoofdmassage, buikmassage, voetmassage, stoelmassage
rugmassage (vooral bij erg jonge kinderen om spelenderwijs te wennen)

Belangrijk om te weten

Ik vind het belangrijk dat jouw kind zich veilig voelt bij mij en dat ze de massage als prettig ervaart.

Een duidelijk afspraak is dan ook als je kind STOP zegt om wat voor reden dan ook dan stop ik. In en na overleg kunnen we doorgaan of staken we de massage.

Onze kinderen zijn onze toekomst, laat ze puur zijn

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vanaf welke leeftijd is mijn kind welkom?

Reiki kan al vanaf baby af aan
Trauma Release vanaf ong 5 jaar
Massage vanaf 5 jaar

Hoe gaat een massage sessie in zijn werk?

Ik geef het liefst de massages op de blote huid (met draagolie, evt ook met een etherische olie). Het effect is dan net wat intenser. Maar mocht jij of je kind dit niet willen dan is dat ook geen probleem. Dan geef ik de massage over de kleding heen.

Uiteraard zijn een aantal dingen afhankelijk van de leeftijd van je zoon of dochter. Zijn ze wat ouder dan kan in overleg de massage ook wat langer duren. Of kun je er voor kiezen richting een volwassen massage te gaan.

Ouders mogen uiteraard gewoon bij de massage aanwezig blijven.

Hoe lang duurt een sessie?

Ik trek altijd een uur uit voor de kinderen. Zo kunnen ze aan mij wennen, vragen stellen en kan ik echt de tijd nemen voor ze. 

Wat zijn de kosten?
De prijzen vind je terug in de tarievenlijst

“Ik heb al veel verschillende massages gehad en deze lomi lomi massage was nieuw voor mij. Wat een heerlijke, ontspannende ervaring was dat, het was net of ik wegzweefde naar een tropisch eiland. Daarna voelde ik me lichamelijk en mentaal helemaal gereset! Nina masseert met veel liefde en aandacht en dat merk je, dankjewel!”

– Sylvia

“Ik heb de Lomi Lomi massage ondergaan: niet zeuren dat je naakt onder een kleedje moet gaan liggen, maar ogen dicht en relax. De handen die vol met olie over je lichaam glijden en zachtjes in je huid drukken, gaven me een ontspannen gevoel. Langzaam zakte ik weg. Even schrok ik op, toen ze vroeg me om te draaien, maar snel daarna was ik weer vertrokken. Half in gedachten, half in trans voelde ik dat mijn lichaam verder ontspande en viel in slaap.”

– Wouter

“Ik heb de Reiki 1 training gevolgd bij Nina op advies van haar in combinatie met een intensief traject. En wat een fijn advies is dit geweest! Door het volgen van deze training heb ik meer inzicht gekregen in de theorie en werkwijze rondom Reiki. Daarnaast heb ik zelf mogen ervaren hoe Reiki werkt en dat ik het zelf ook kan. Sinds de training pas ik dagelijks de Reiki toe op mijzelf of op de mensen om mij heen. Ik merk dat ik energieker, enthousiaster en ondernemender ben in mijn dagelijkse activiteiten. De Reiki brengt mij ontspanning en energie tegelijkertijd. Wat een fijne verrijking. Nina is erg toegankelijk, nuchter en zonder al te veel poespas een fijne leraar. Zonder enig oordeel laat zij jou zelf je eigen pad in je eigen tempo bewandelen. Alles kan, niets is fout. Nina, keep up the good work en laat je innerlijke troetelbeer flink stralen. De wereld wordt er echt mooier van 🌈”

– Maressa

Nieuws, tips, inzichten, meditaties en nog veel meer

Wil jij max 1x per maand mijn nieuwsbrief ontvangen schrijf je dan snel in.

Yes, je inschrijving is gelukt..