Ik zie jou en waarom ik doe wat ik doe.

sep 2, 2022 | On my mind

Ik zie jou. Alles in mij weet: Jij bent foute boel. Te jong om te verwoorden.

Ik zie jou. Ik weet dat je niet goed bent voor mij. Ah joh stel je niet aan jij mag nooit iemand.

Ik zie jou. Je zegt dat je niet van me houdt. Ik voel en ik weet dat dat niet waar is. Je houdt vol.

Ik zie jullie. Jullie passen niet bij elkaar. Nee joh doe niet zo gek. We zijn harstikke gelukkig. Een jaar later zijn jullie uit elkaar.

Ik zie jou. Je praat tegen mij. Je doet aardig en gezellig. Ik voel dat jouw gevoel en intentie niet overeenkomt met wat je zegt en doet.

Ik zie jou. Je bent ongelukkig. Nee hoor het gaat harstikke goed.

Ik zie jou maar ik geloof mezelf niet.

Ik zie jou niet meer, ik ben jou, ik ben iedereen die ik tegenkom.

Waarom ik doe wat ik doe?


Ik wil dat jij gezien wordt.

Ik wil dat jij gehoord wordt

Ik wil dat jij weet dat wat je voelt klopt.

Ik wil dat jij weet dat je mag vertrouwen op jezelf, je gevoel, je onderbuik.

Ik wil dat jij weet dat jij je ruimte mag innemen.

Ik wil dat jij weet dat je ertoe doet.

Ik wil dat jij weet wat van jou is en wat niet.

Nina

Loyaal aan je ouders

Ik zie je een beetje vertwijfeld staan, af en toe een beetje bijtend op je nagels, zenuwachtig, loyaal aan je ouders.

Je kijkt naar de vloerankers op de grond. Ik heb gevraagd om voor ieder lid uit je gezin van herkomst een vloeranker neer te leggen. Niet te veel over nadenken, maar gewoon zoals het voor jou voelt. En zo liggen je vader, je moeder je broers, je zussen en jijzelf ineens in een opstelling voor je op de grond.

Ik vraag aan jou: “En wat valt je op? Hoe voelt het wanneer je hiernaar kijkt?”

Lees meer

Holistisch Traject

Onrustig,druk hoofd,vage klachten, migraine, stress, slecht slapen, moe, nek- en schouderklachten, prikkelbaar, overprikkeld, HSP, geen grenzen of moeite met grenzen aangeven, burn-out, moeite met voor jezelf kiezen,

Lees meer

Wat is massage Lomi style?

Wil je een beetje proeven van de Lomi Lomi massage dan is er nu de Ontspanningsmassage Lomi – style. Deze massage combineert de vloeiende bewegingen Deze massage combineert de vloeiende bewegingen

Lees meer

Wat is ScentTouch?

Ken je dat? De geur van kruidnagel doet je denken aan oma’s draadjesvlees. Een dennenlucht brengt je terug naar een bepaalde herinnering van Kerst in je jeugd. Citroen aan de luchtverfrisser in de wc. Naast dat deze geuren een herinnering...

Lees meer

Wat is een handmassage?

Slechte doorbloeding in je handen?Hele dag achter de computer?Pijn in je handen of in de gewrichten van je handen?Ben je onrustig, gehaast, geprikkeld?Komt dit je bekend voor? Dan is een handmassage iets voor jou. Handmassage Deze...

Lees meer

Nieuws, tips, inzichten, meditaties en nog veel meer

Wil jij max 1x per maand mijn nieuwsbrief ontvangen schrijf je dan snel in.

Yes, je inschrijving is gelukt..