Heal your past
Live now
Set goals for your future

Zentistic - Nina van der Zwan Kouwenhoven Holistisch Therapeut massages trauma therapie

Over mij

Kernwaarden:
Vrijheid, rechtvaardigheid, rust & authenticiteit

Gek op:
Mijn 3 kinderen, mijn 4 katten, mijn hond, chocolademousse van avocado met slagroom, spare ribs.

Mijn hobby’s:
Tekenen, schilderen, gezelligheid met elkaar, lezen en alles wat creatief is.

Weetjes:
Ik eet sinds 2020 KETO. Ik sport te weinig

Missie & visie

Missie

Een wereld creëren waarin iedereen de verbinding heeft hersteld tussen zijn lichaam, zijn denken en zijn gevoel (Body, Mind & Soul) waardoor je leven grenzeloos wordt. Leven in het NU. Leven in je kracht. Je bewust zijn van je eigen capaciteiten.

Visie

Leren om weer te durven vertrouwen op jezelf; je lichaam, geest en ziel. Jezelf accepteren met alle goede en slechte eigenschappen. Helen en loslaten wat niet helpend is. Weten wat je waard bent en wie je bent.  Inzicht in jezelf krijgen waardoor je keuzes maakt op basis wie je bent, niet wie een ander wilt dat je bent.

Perfecte imperfectie!

Liefs Nina

Ik weet als geen ander hoe het is…

… om alle ballen hoog te willen houden. Dat je het voor je gevoel alleen moet doen. Een eigen bedrijf, inmiddels gescheiden, 3 kinderen en een aardige rugzak uit het verleden.

Toen ik een paar jaar geleden een burn-out kreeg kwam dat eigenlijk niet als een verrassing. Ook voor mijn omgeving niet. Maar ik wilde er gewoon niet aan. Dat overkomt mij niet. Maar laten we eerlijk zijn; een burn-out heb je niet van de een op andere dag. Dat is een heel proces en heeft een lange aanlooptijd.

Een zegen, een cadeautje…

Achteraf is het goed dat dit is gebeurd mijn burn-out zie ik als een zegen, een cadeautje. Zoals ik al zei heb ik een behoorlijke rugzak die ik al jaren meesleep. Ik dacht altijd dat ik alles goed had verwerkt en dat het geen invloed op me had.

En deels klopte dat ook. Ik ben altijd van mening geweest dat alles een keuze is. Dat de dingen die ik heb meegemaakt geen excuus zijn om met de pakken erbij neer te gaan zitten. Dat uit al het negatieve je ook positieve dingen kan halen.
Maar achteraf kijkend was dat dus niet genoeg. Het feit dat ik hoogsensitief ben (en dat niet wist) werkte ook niet echt mee.

Altijd aan, in combinatie met een rugzak

Hoogsensitief, altijd aan staan in combinatie met mijn rugzak maakte dat ik overprikkeld was en gewoon niet wist hoe ik daaruit moest komen. Nou ja eigenlijk wist ik ook niet dat ik ergens uit moest komen. Ik was gewoon op. Mijn lichaam en geest waren overspannen.

Ik kwam gelukkig bij een hele lieve en wijze coach terecht die me weer met beide benen op de grond heeft gezet en me heeft laten zien hoe ik bij mezelf kon blijven.

Ik ben verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gaan volgen, ontzettend veel gelezen en vooral ook veel uitgeprobeerd. Met recht een ervaringsdeskundige die weet waar ze het over heeft.

Voor het eerst in mijn leven

Dit alles heeft er langzaamaan toe geleid dat ik voor het eerst in mijn leven weet wat ik wil. Ik wil jou helpen ook in je kracht te gaan staan. Te leven vanuit je essentie, vanuit je zijn. Met beide benen op de grond in het hier en in het nu..

Bij jezelf te blijven en jezelf op 1 te zetten. Want als JIJ gelukkig bent kun je anderen gelukkig maken. Dat je in balans bent en blijft. En dat mocht je uit balans raken je jezelf weer in balans kan brengen zodat je de uitdagingen die op je pad komen aankan.

Dit wil ik ook graag voor (jouw) kinderen betekenen. Deze ervaring heeft me laten realiseren dat juf namelijk niet het enige beroep is waarmee je er voor kinderen kan zijn.

Ik heb zelf 3 hoog sensitieve kinderen en ik wil ieder kind graag meegeven wat ik mijn kinderen probeer mee te geven. Dat ze er mogen zijn. Dat ze goed zijn zoals ze nu zijn. Dat ze perfect zijn. Dat ze mogen luisteren naar hun innerlijke stem. Ik wil ze helpen met hun hoog sensitiviteit. Want het is geen last, het is een gave waar je zoveel mee kan.

Trauma helen

Ik wil graag kinderen helpen hun trauma’s te verwerken en te helen die ze in hun korte leventje op deze aardbol al bij zich dragen. Dit hoeven geen zware trauma’s te zijn. Een scheiding, pesten, ongeluk tijdens zwangerschap, vruchtwater inslikken is ook trauma. (lees er hier meer over)

Met vallen en opstaan

Dit alles doen we met vallen en opstaan. Dit gaat niet in een rechte lijn. Maar zolang je ervan leert en ervoor open staat om het keer op keer te proberen dan is dat al genoeg.

Niemand is namelijk perfect.

Liefs Nina

F.A.Q

u

Welke opleidingen heb je gedaan?

Naast dat ik op veel vlakken een ervaringsdekundige ben heb ik oa de volgende opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd:

Holistisch Therapeut, Systemisch Werk, Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) & Trauma Release Breathwork (TRB), NLP Practitioner, Kinder Reiki, (Kundalini) Reiki Master, Lomi Lomi massage & verschillende andere massages, Chakra healing/massage, TenenAnalyse.

Ik ben gecertificeerd Reiki Master en Kundalini Reiki Master.
Ik werk volgens het Usui Shiki Ryoho systeem, The Usui system of natural healing

Nieuws, tips, inzichten, meditaties en nog veel meer

Wil jij max 1x per maand mijn nieuwsbrief ontvangen schrijf je dan snel in.

Yes, je inschrijving is gelukt..