Coaching/Therapie

Energiewerk, holistische sessies
losse behandelingen en trajecten

Hoe voel jij je?

Onrustig, vage klachten, migraine, stress, slecht slapen, moe, nek- en schouderklachten, prikkelbaar, overprikkeld, HSP, geen grenzen, burn-out, moeite met voor jezelf kiezen, altijd maar alle ballen hoog houden, je voelt je niet begrepen, je weet niet wat je leuk vindt.

Wil jij hier graag iets aan veranderen, hiermee aan de slag?

Holistisch consult

Een holistisch consult bestaat altijd uit een gesprek aangevuld met dat wat op dat moment nodig is.

Denk aan reiki, chakra healing, opstellingen, systemisch werk, klankschalen, loslaat technieken, meditaties, innerlijk kind werk, doelen stellen, overtuigingen & patronen ontdekken en helen, schaalwandelen, uitdagingen, tips & oefeningen, etc.

Fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. De 5 niveaus die wanneer ze in balans zijn ervoor zorgen dat jij je goed voelt en kan leven vanuit je essentie.

Energiewerk

Reiki, chakra healing & 4 handen Reiki zijn ontzettend mooie sessies. Na een korte intake ga ik direct aan de slag met jouw energie.
We hoeven niet altijd te weten wat er aan de hand is. De energie stroomt daar naartoe waar nodig is.

Bij klachten gaan we gericht te werk aan de hand van jouw chakra’s en organen. Ik stem me af op jou en voel, kijk wat nodig is.

Ondersteunend

ZIt je al in een traject bij een arts, specialist of therapeut dan kunnen deze sessies een ontzettend mooie aanvulling en ondersteuning zijn.

Ook als APK’tje na een traject is een energetische behandeling zeer aan te raden. Kijk ook eens bij de massages. Ook deze zijn heerlijk als APK’tje

Pijnverlichtend

Heb je een ernstige of chronische ziekte. Bijvoorbeeld kanker, fibromyalgie, reuma, etc. Reiki werkt pijnverlichtend en geeft je rust in je lijf en hoofd.
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Laat het me weten.

meer informatie over Reiki & Chakra Healing

Trauma Release

Spanningen & trauma hopen zich op in je lichaam waardoor je klachten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau ervaart.

Je hoofd kan zich niet altijd alles meer herinneren. Je lijf daarentegen wel. Zij weet dit feilloos. Praten is daarom niet altijd de oplossing.

Met BRTT & TRB laten we het lichaam “spreken”. Je leert je weer te verbinden met je lijf.

Meer informatie over BRTT & TRB

Traject 1

Holistisch Traject
Ik doorloop graag samen met jou een uitgebreid traject waarbij oa (energetische) therapie, massages, trauma release, innerlijk kind werk, coaching, uitdagingen en karakteranalyse je helpen terug in je lijf te komen en van daaruit te voelen wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen.

Het traject bestaat uit 7 sessies (8-12 weken) waarvan een deel massages en optioneel de Reiki training. In de overige sessies gaan we kijken welk trauma, emoties en/of ervaringen er nog geheeld mogen worden. Welke patronen en overtuigingen je overboord mag gooien. Vanuit welke waarden jij leeft. Wat vind jij belangrijk en waar word jij een gelukkig en een nog leuker mens van.

Van daaruit kun je de juiste keuzes maken, je grenzen gaan bewaken en jezelf op één zetten.

De verbinding herstellen tussen je lichaam en je hoofd.

Egoïstisch? Nee helemaal niet. Wanneer jij leuk en lief voor jezelf bent en daardoor goed in je vel zit dan ben je ook leuker voor de mensen in je omgeving..

meer informatie over Holistisch Traject

Traject 2

Reiki
Regelmatig krijg ik te horen dat er na een Reiki sessie processen in gang zijn gezet. Een losse sessie is dan gewoon niet genoeg.

In dit traject begeleid ik jou met meerdere sessies door jouw processen heen. Zodat je door de Reiki enerzijds je energie aangevuld krijgt en anderzijds de kracht krijgt om jezelf in de spiegel aan te durven kijken en er mee aan de slag te gaan.

In overleg zetten we het aantal sessies vast. Met een minimum aantal van 4. Mocht blijken dat er meer behoefte is aan een holistisch traject dan kan dit altijd omgezet worden.

meer informatie over Reiki

Traject 3

 BRTT & TRB
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork.

Spanningen & trauma hopen zich op in je lichaam waardoor je klachten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau ervaart.

Je hoofd kan zich niet altijd alles meer herinneren. Je lijf daarentegen wel. Zij weet dit feilloos. Praten is daarom niet altijd de oplossing.

Met BRTT & TRB laten we het lichaam “spreken”. Je leert je weer te verbinden met je lijf.

Dit traject bestaat uit 7 sessies, ‘The seven belts of Tension”.

Meer informatie over BRTT & TRB

Trainingen & workshops

Ik geloof in de kracht van energie, de kracht van gedachten en wat dit allemaal met je kan doen.  Dit kan ik niet alleen voor mezelf houden. Daarom wil ik graag mijn kennis delen met jou. 

INzicht, de workshop over jou

familieopstelling met systeem van herkomst

Waarom wachten op het juiste moment? Wat mij betreft is NU het juiste moment.

Gelukkig zijn, je sterk en krachtig voelen, minder gejaagd en gehaast voelen, meer rust in je hoofd en lijf. Weten wie je bent en niet afhankelijk zijn van een ander qua emoties, gevoel en gedrag. 

Weten wat je grenzen zijn, waar je blij van wordt, wie je bent. 

Voor mij is holistisch leven life changing. Oke eerst de burn-out, die heeft me aan het denken gezet, verplicht. Wat ik daarna allemaal ontdekt heb, ben ik zo dankbaar voor. Natuurlijk loopt bij mij ook niet altijd alles soepeltjes, ik ben ook maar een mens (ja echt!).

Maar ik weet ondertussen waar ik voor sta, wat ik wil en wie ik ben. Ik gun jou dat ook.
Ik loop graag een stukje mee op jouw pad zodat jij dit ook mag ervaren.

“Erg fijn! Nina is een mens met een hele fijne energie en goede kennis van zaken. Zij maakt met haar werk de wereld een stukje lichter:)”

– Carla

“Wat een enorme mooie ruimte waarin je de healing geeft! Daardoor voelde ik mij direct even in een andere wereld. Nina stelde mij direct op mijn gemak en verteld heel rustig wat de bedoeling is. Haar healing was heel prettig!”

– Yosta

“Ik heb 2 keer een reiki behandeling ontvangen en beide keren gaf de behandeling een diepe ontspanning. Daarnaast had ik een flinke enkelblessure voordat de behandeling begon en na de behandeling was de pijn in mijn enkel aanzienlijk verminderd. Dat vond ik heel bijzonder om te ervaren.”

– Marieke

“Ik heb al veel verschillende massages gehad en deze lomi lomi massage was nieuw voor mij. Wat een heerlijke, ontspannende ervaring was dat, het was net of ik wegzweefde naar een tropisch eiland. Daarna voelde ik me lichamelijk en mentaal helemaal gereset! Nina masseert met veel liefde en aandacht en dat merk je, dankjewel!”

– Sylvia

“Ik heb de Lomi Lomi massage ondergaan: niet zeuren dat je naakt onder een kleedje moet gaan liggen, maar ogen dicht en relax. De handen die vol met olie over je lichaam glijden en zachtjes in je huid drukken, gaven me een ontspannen gevoel. Langzaam zakte ik weg. Even schrok ik op, toen ze vroeg me om te draaien, maar snel daarna was ik weer vertrokken. Half in gedachten, half in trans voelde ik dat mijn lichaam verder ontspande en viel in slaap.”

– Wouter

“Ik heb de Reiki 1 training gevolgd bij Nina op advies van haar in combinatie met een intensief traject. En wat een fijn advies is dit geweest! Door het volgen van deze training heb ik meer inzicht gekregen in de theorie en werkwijze rondom Reiki. Daarnaast heb ik zelf mogen ervaren hoe Reiki werkt en dat ik het zelf ook kan. Sinds de training pas ik dagelijks de Reiki toe op mijzelf of op de mensen om mij heen. Ik merk dat ik energieker, enthousiaster en ondernemender ben in mijn dagelijkse activiteiten. De Reiki brengt mij ontspanning en energie tegelijkertijd. Wat een fijne verrijking. Nina is erg toegankelijk, nuchter en zonder al te veel poespas een fijne leraar. Zonder enig oordeel laat zij jou zelf je eigen pad in je eigen tempo bewandelen. Alles kan, niets is fout. Nina, keep up the good work en laat je innerlijke troetelbeer flink stralen. De wereld wordt er echt mooier van 🌈”

– Maressa

Nieuws, tips, inzichten, meditaties en nog veel meer

Wil jij max 1x per maand mijn nieuwsbrief ontvangen schrijf je dan snel in.

Yes, je inschrijving is gelukt..