Betaalinformatie

Betaalinformatie
Hoe kan ik betalen?

Ventistic doet haar uiterste best om uw bestelling naar tevredenheid te verwerken.

Wij maken daarvoor gebruik van onderstaande betalingsmogelijkheden. Onze site is voorzien van een goed beveiligde betaalomgeving, waardoor u veilig voor een van onderstaande online betaalmethoden kunt kiezen.

iDeal
Hiermee betaalt u direct online. Het voordeel van betalen met IDEAL is dat we uw betaling direct binnen zien komen. Uw bestelling wordt dan ook zo spoedig mogelijk na betaling door ons verwerkt en verzonden. Wij nemen IDEAL af bij het bedrijf Sisow.

Paypal
Bij het selecteren van deze optie wordt u doorgeleid naar de site van Paypal. U kunt hier betalen met uw reeds bestaande account, of u kunt een account aanmaken. Paypal maakt o.a. gebruik van creditcard en/of bankrekening en is een uiterst veilige manier van betalen.

Afhalen
U kunt ook kiezen om de bestelling bij ons af te halen, in dat geval vragen we u vooraf te betalen met 1 van bovenstaande mogelijkheden. Of u kunt bij ons pinnen. Contant betalingen zijn niet mogelijk.

Overboeking
Wilt u geen gebruik maken van een online betaalmethode, dan is het uiteraard ook mogelijk uw bestelling handmatig via uw eigen bank te voldoen. Zodra wij uw betaling in ontvangst hebben genomen maken wij de bestelling gereed.

Onze bankgegevens voor overboeking:

Bank: Regiobank
Rekeningnr: NL81 RBRB 0706 3556 79
T.n.v.: Vénice Design (Ventistic is onderdeel van Vénice Design)

Vermeld bij betaling met overboeking aub uw naam en bestelnummer.

Facebook

Adres

Groothandel & Retail

Adres (Afhaal & Post)
Atlantische Oceaan 19
2673CB Naaldwijk

Alleen te bezoeken op afspraak

Contact

Tel: 06-53306313
Email: hello@ventistic.nl

Kvk: 67084680
BTW: NL144743814B01

Bankgegevens
IBAN: NL81 RBRB 0706 3556 79
BIC: RBRB NL21
Email: facturen@ventistic.nl